24 / 7   365 dagen fitness

Referenties

 Lucia Oost (54 jaar)
Toen mijn dochter geboren werd was mijn gewicht 122 kilo. Pittig!! Maar erger is dat ik ben doorschoten naar de 150 kilo. Nou ik kan je vertellen dat mijn man en dochter de stad in gingen de stad en ik zat te wachten in de auto tot ze weer terug kwamen. Ik kon namelijk niet meer lopen. Moet wel zeggen dat dit door het 1 en ander is gekomen. Al met al mijn kind ging naar school en werd gepest door mijn overgewicht. Heel verdrietig! Hier was ik klaar mee en ben met lood in de gympen naar de sportschool gegaan. Gek genoeg werd ik daar wat mijn angst was niet na gekeken maar met open armen ontvangen, met alle hulp en begrip. In die tijd ben ik 45 kilo afgevallen. Trots als een pauw. Maar door toe doen weer een kilo of wat gegroeid. Was al weer wat kwijt maar ik redde het niet alleen. Ben eind vorig jaar weer naar Henk Jan gegaan en gesmeekt of hij mij weer wou helpen. Ik moest even tot januari wachten, want er zou een dieet komen dat perfect was voor mij. Nou echt ideaal, ik krijg elke week mijn weekmenu toegestuurd en daar staat alles in wat ik MOET eten en dat is veel. Ik ben van de 1200 calorieën naar 1900 calorieën gegaan. Ik dacht “dit kan nooit goed wezen” maar al met al toch een 30 kilo lichter. Ben op dit moment 89.8 kilo! Het dieet wordt speciaal voor jou gemaakt op jouw manier van leven. Ik sport 2 a 3 keer in de week en probeer daar naast nog te wandelen. Elke week wordt ik gewogen en kun je vragen hoe of wat. Wat mij betreft is dit een aanrader. Dit heeft mij toch echt dol gelukkig gemaakt. Kan weer kleine maatjes kleren aan! Je krijgt echt de steun die je moet krijgen, als je vraagt krijg je antwoord.
Lieve Henk Jan, Truus en Els super bedankt voor jullie support!
     

Bodysupport een jaar later en 15 kilo lichter!

Graag wil ik mijn “een jaar later” verhaal met jullie delen.
Ik ben een jaar geleden begonnen met “ik zie wel wat het word en waar het schip strand”.
Dit ging al vrij snel om naar wow dit is heel makkelijk, simpel en goed vol te houden. Het gewicht ging eraf en moest al vrij snel nieuwe kleren kopen. Dit geeft zo’n goed gevoel! Het geeft je net datgeen wat je nodig bent om door te gaan POSITIEVE ENERGIE! Wel had ik die controle van wekelijks even meten en wegen nodig. Die controles lagen steeds verder uit elkaar en er zat steeds meer tijd tussen en ik bleef op gewicht. Nu na een jaar later weet ik wat ik nodig ben om op gewicht te blijven en blijf ik 6x per dag eten. Het is geen dieet zoals ik in het begin dacht maar echt je eetstijl aanpassen en dit voort blijven zetten.
Ook het sporten is een belangrijk punt. Ik ben nog meer gaan sporten en ik zie dat mijn lijf nog steeds veranderd ondanks dat mijn gewicht stabiel blijft.
Mocht je twijfelen of het echt iets is voor jou? Maak gewoon een afspraak en ga het zelf proberen/ervaren. Ik weet zeker dat het geschikt is voor iedereen die er voor open staat!

Groetjes Marcella 

Marcella
Marcella
Marcella1
Marcella1De eerste 12 weken zitten erop!

Best wel een beetje trots op mijzelf. In 12 weken ben ik 9 kilo verloren. Daarnaast voel ik me super, zit weer lekker in mijn vel. Ik ben er nog niet maar ben al goed in de richting.

Na 2 zwangerschappen was er zeker wat blijven hangen en zocht ik naar wat sturing. Toen wij op de sportschool begonnen met BodySupport zag ik het als mijn kans om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan op een manier waar ik achter sta.

In de afgelopen 12 weken heb ik regelmatig en uitgebalanceerd gegeten. Voor elke dag een nieuw menu. Alles uitgeschreven, niks zelf uitrekenen. Super simpel. Geen hongergevoel gehad, in het begin zelfs even moeten wennen aan de nieuwe hoeveelheden. Blijft bijzonder dat je juist moet eten om af te vallen.

Aan iedereen die twijfelt om het programma ook te volgen wil ik zeggen, twijfel niet langer. Spijt zul je zeker niet krijgen. Je wordt er weer een ander mens van!   


voor-na-badpak-voor-Els
voor-na-badpak-voor-Els
voor-na-badpak-zij-Els
voor-na-badpak-zij-Els


11 weken 12 kilo eraf

Ben 11 weken geleden begonnen met Bodysupport. Geen dieet maar een andere wijze van eten.
Gewoon terug naar de basis.
Zat in een cirkeltje. Lekker(te vet) eten, drankje en hapje. Wel flink sporten bij Avanty, fruit en groente eten maar daarna weer teveel verkeerde keuzes. Hoe doorbreek je dat.
Heb een afspraak met personal coach Henk-Jan gemaakt en na wat meten en wegen kreeg ik een menu op maat.
Wel even wennen flink ontbijten lunchen en diner. Tussendoor ook nog eetmomenten. Handig is dat je niet zelf steeds zelf moet bedenken wat je eten mag, maar je kunt het aanpassen aan je eigen smaak door in de lijst met vervangers te kijken.
In het begin viel ik snel kilo’s af maar ook de kracht nam af. Moest daarom meer gaan eten en ging toen ook in vetpercentage naar beneden.
Gaat het een keer fout omdat ik een gezellige avond heb of niet zelf de maaltijd bepaal dan pak ik het schema de volgende dag gewoon weer op. Het menu is mijn houvast om te leren anders met eten om te gaan. Fastfood, chips, snoep maar ook veel pakjes passen niet meer in mijn leven.
Ben nu 12 kilo kwijt, maar nog belangrijker voel me vitter en ben veel vet kwijt. Ga nog een tijd door want wil nog iets meer eraf en leren dat ik straks stabiel ben.
Het is een aanrader voor mensen die geleidelijk willen afvallen en de levensstijl willen aanpassen.

Wim    Oktober 2012 ging bij mij de knop om. Ik had hulp nodig want ik kreeg de kilo’s er niet zelf af.

Gelukkig was daar avanty lifestyle coach Els die me aanbood om dan mee te doen aan meten is weten. Waarbij je iedere twee weken een afspraak maakt waarin je gewogen wordt en je vetpercentage gemeten wordt. Ook voor vragen tijdens je twee wekelijkse afspraak of daar buiten kan je altijd terecht.

Ik had op advies van Els al  twee weken bijgehouden wat ik at, zodat Els goed kon zien waar mijn probleem lag. Met mijn 1.69 meter en toen 85 kilo met 32% vetpercentage had ik toch wel een probleem. Sporten deed ik al jaren, maar afvallen ho maar.

Twee weken heb ik bijgehouden wat ik at. Daaruit bleek dat ik eigenlijk te weinig at. En ’s avonds te veel. Ik schepte gerust nog een keer extra op. Waardoor mijn lichaam wat het binnen kreeg opsloeg in vet.

Ik moest dus meer eten om af te vallen.. Klinkt gek he?

Toch is het waar.

Samen met Els hebben we uitgezocht wat ik kon eten, zodat ik over de dag op een mooi aantal calorieën uit kwam en regelmatig at. Dit bleek te werken.

In anderhalf jaar heb ik veel geleerd over voeding, wat zit erin?  Hoeveel calorieën? Zit er veel suiker in? Hoeveel vet? In het begin kost het wat tijd met boodschappen doen want ik ging alle labels bestuderen, welke boter op brood is het beste? Welk brood beleg zorgde ervoor dat ik rond de dagelijkse calorieën bleef hangen, en wat ook nog verantwoord?

Soms best wel een gepuzzel, maar het was het waard! In anderhalf jaar tijd verloor ik 20 kilo! En woog ik in april van 2014 65 kilo! Nooit had ik dat durven dromen. Ik heb er bewust lang over gedaan, omdat mijn echtgenoot en ik ook van het goede leven houden. Uit eten of ergens uitgebreid lunchen, zijn we altijd blijven doen. En dat kan ook. Als je je door de weeks aan de “regels” houd en 1 dag in het weekend kies je uit als snoep dag. Is er niks aan de hand.

Gelukkig maar, want het moet wel leuk blijven. Nooit heb ik deze nieuwe levensstijl, geen dieet! Maar levensstijl als een last gezien. Door de regelmaat en het “schone”eten zit ik lekker in mijn vel en voel ik me super.

Buiten een nieuwe levensstijl mag ik ook graag sporten, dus dat is mooi meegenomen.

Nadat ik die 20 kilo verloren had, was ik tevreden en ben ik vier maanden stabiel gebleven.

Toen begon ik nog wat kritischer naar mezelf te kijken.. Ik zag nog een vet rolletje bij mijn buik. En die wilde ik er nog wel graag af.

Samen met mijn man Roy , die vanaf december 2013 een beetje met mij mee is gaan doen, en inmiddels ook al veel kilo’s was verloren. Zijn we terecht gekomen bij een andere coach bij Avanty. Henk-jan ging ons verder begeleiden.

Bij Henk- jan hebben we ons eetpatroon nog wat meer aangepast. Ik wilde er nog 5 kilo af, het mooie ronde getal van 60 kilo stond me wel aan.

Mijn dag ging bestaan uit 50% koolhydraten 30% eiwitten en 20% vet.

Vooral het laatste bleek nog wat aan de hoge kant te zijn. Dus dat werd rekenen, producten bekijken, uitrekenen hoeveel calorieen. In het begin een beetje lastig, maar ik kreeg het vanzelf onder de knie.

Buiten veel sporten, Zumba, combat en hardlopen bleek dit de juiste beslissing. Aan het einde van ons doel, want deze fase heb ik samen met mijn man gedaan, had ik er niet 5 kilo af maar 8 kilo, inmiddels dus 57 kilo en had ik een vet percentage van 13,3 %. Trots als een Pauw! Want ik ging van maatje xl en 2012 naar S in 2014.

Door de goede begeleiding en adviezen bij Avanty en onze eigen creativiteit en doorzettingsvermogen, hebben we dit bereikt.

Ik zal niet zeggen dat het altijd makkelijk is geweest, maar als je je ergens in vast bijt en je kan je levensstijl veranderen… Doen! Het is het waard! 

Gezonde groetjes, Alice     

Unknown
Unknown
Unknown-1
Unknown-1Het is inmiddels alweer tien jaar dat ik lid ben van Avanty Lifestyle. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gesport bij Avanty. In het begin wat fitnessen, maar later raakte ik ook verslingerd aan de Les Mills groepslessen als RPM, BodyCombat en BodyPump.

Na verloop van een paar jaar begon ik voor mezelf de lat te verleggen. Ondanks al het sporten zag ik er (nog) niet uit zoals ik voor ogen had. Ik sportte me in die tijd rot en had een uitstekende conditie. Toch was het niet zichtbaar. Ik begon me meer toe te leggen op krachtsport. Ik verdiepte me met name in de technische kant van de krachtsport maar liet voeding eigenlijk ongemoeid. Eind 2013 woog ik 113 kilo en een vetpercentage van 22%.

Op 6 december 2013 besloot ik het roer om te gooien. Achteraf gezien niet de meest gemakkelijke maand om te beginnen. Overal lagen de verleidingen klaar voor het pakken, maar ik was vast besloten om mijn gewicht omlaag te brengen.

Met tips van Els, coach bij Avanty, begon ik aan mijn nieuwe levenstijl. Veel mensen hebben het over “ik volg nu dit-of-dat dieët”. Een dieët heeft een begin, midden en een eind. Het logische gevolg na de meeste dieëten is het zogenaamde jojo-effect. Na het bereiken van het streefgewicht ben je klaar en dan verval je in je oude gedrag.

De eerste maanden gingen echt super. Zonder echt ingrijpend veel te wijzigen in de dingen die ik at vlogen de kilo’s er af. In de eerste maanden gleed er met de behulp van de tips van Els gemiddeld anderhalve kilo per twee weken af. Tegen maart ’14 begon langzaam het klad er in te komen. Hoewel ik me nog steeds aan mijn nieuwe gezonde levenstijl hield gingen de kilo’s er steeds moeizamer af. Langzaam veranderde kilo in ons en ons in gram. Eind mei was er bijna geen vooruitgang meer en was ik tien kilo afgevallen.

Hoewel ik tevreden was met het resultaat wilde ik graag (nog) meer spierdefinitie. Samen met mijn vrouw Alice kwamen we bij Henk Jan terecht. Samen met Henk Jan namen we ons eten goed onder de loep. Er werd gekeken naar hoeveel we aten, wanneer we wat aten, maar ook de verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Met name het laatste was een groot probleem. We aten onregelmatige hoeveelheden en de verhoudingen waren redelijk zoek. Toen we dat op orde kregen gingen de kilo’s er (weer) geleidelijk af.

Inmiddels hebben we een intens half jaar met Henk Jan achter de rug. Om de twee weken meten wat de voortgang was, strict eetschema volgen en veel sporten. Alice is 28 en ik 21 kilo (eind 2014) afgevallen. We zijn erg blij met het resultaat behaald bij onze levenstijl/Avanty Lifestyle, maar we gaan in 2015 verder !

Het is niet altijd gemakkelijk geweest. Soms wil je gewoon los gaan op bijvoorbeeld een zak chips. Gelukkig kon ik terugvallen op mijn vrouw Alice en de coaches bij Avanty. Daarnaast is de ‘beloning’ van een goede meting erg motiverend.

De nieuwe manier van eten vergt discipline, maar is goed vol te houden. Een nieuwe levenstijl moet wel leuk blijven en er is ruimte ook gewoon eens uit eten te gaan.

Sportieve en gezonde groet,

Roy

Unknown-2
Unknown-2
Unknown-3
Unknown-3
E-mailen
Bellen
Map