24 / 7 
  365 dagen


Fitness is 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

2 april 2020

Beste AVANTY Sporters,

In deze mail willen wij jullie op de hoogte brengen van de huidige gang van zaken.

Allereerst hartelijk bedankt voor alle lieve mails die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Het is hartverwarmend om te zien hoe jullie met ons meedenken en meeleven. Nogmaals heel erg bedankt daarvoor!

Corona update

Op dinsdag 31 maart jl. heeft onze premier tijdens een persconferentie bekend gemaakt dat de maatregelen die zijn genomen in verband met het corona virus tot 28 april 2020 van kracht blijven. Dit betekent dat wij tot 28 april 2020 gesloten moeten blijven.

Compensatie

Wij vinden het erg vervelend dat jullie op dit moment niet ten volle gebruik kunnen maken van jullie abonnement en hebben daarom besloten om jullie financieel te compenseren. De afgelopen weken hebben wij nagedacht over hoe wij dit voor jullie en ons het beste kunnen realiseren. Ook na de corona crises willen wij jullie allemaal weer kunnen begroeten in ons sportcentrum. Dit kan alleen als wij dit met elkaar doen.                                                                                          Wij hebben daarom voor de volgende aanpak gekozen:

De abonnementsgelden van de maanden mei en juni 2020 zullen voor 50% worden afgeschreven.

Natuurlijk blijven wij jullie tegemoet komen met de online lessen die jullie de afgelopen weken ook al hebben kunnen volgen via YouTube. Wij zien dat deze lessen goed worden bekeken en zijn hier erg blij mee! Wij blijven ons, door het opnemen van nieuwe lessen, de komende weken in het zweet werken om jullie fit te houden!

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

TEAM AVANTY Steenwijk 


Nieuws


Terug naar overzicht

14-01-2020

SPORT MET KORTING DANKZIJ BEDRIJFSFITNESS

SPORT MET KORTING DANKZIJ BEDRIJFSFITNESS

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nlTerug naar overzicht


Kaart
Opbellen
E-mail