24 / 7 
  365 dagen ( Alleen Steenwijk)


Nieuws

Beste sporters,

Allereerst hartelijk  bedankt voor de mail en kaartjes die wij van jullie hebben ontvangen in de afgelopen periode. Hartverwarmend om dit te lezen. Het geeft ons energie om door te gaan in deze moeilijke tijd.

Zoals jullie gisteren hebben gehoord tijdens de persconferentie, moeten wij helaas onze deuren nog 3 weken langer gesloten houden. Dit vinden wij uiteraard, net als jullie, erg jammer. Online zullen wij jullie, net als in de afgelopen weken, blijven voorzien van verschillende lessen. Zowel live via Facebook en/of zoom als via onze opgenomen video’s

Momenteel staan onze opgenomen video’s nog op YouTube. Deze zullen wij verplaatsen naar een beveiligd deel op onze website. In de komende dagen ontvangen jullie een mail waarin wij jullie toegang verlenen tot deze omgeving. Deze mail komt vanaf steenwijk@avanty.nl met als onderwerp “uitnodiging”.

Wij hopen jullie na 9 februari weer “live” te zien!

Blijf gezond!

Met sportieve groet,

Team AVANTY Lifestyle

  

               

Nieuws


Terug naar overzicht

29-12-2020

Nieuwsbrief 28 december 2020

Beste sporters,

Wij zijn alweer 2 weken onderweg in deze lockdown. Voor ons een moment om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Wij zijn druk bezig om te kijken hoe wij iedereen kunnen compenseren voor de periode dat jullie geen gebruik kunnen maken van onze faciliteiten. Hier komen wij spoedig bij jullie op terug.

Verder zullen wij de lessen op YouTube blijven aanvullen en uiteraard via facebook jullie live blijven lesgeven. Wanneer u mee wilt doen met de Yoga lessen kunt u ons een mail sturen voor de inloggegevens.

Link naar YouTube: Avanty Steenwijk - Online lessen

Facebook groepen: AVANTY Wolvega Live lessen | Groepen | Facebook

AVANTY Steenwijk live lessen | Groepen | Facebook

Om het nieuwe jaar toch samen met jullie te kunnen starten organiseren wij op zaterdag 2 januari via Zoom een online AVANTY Pubquiz. De quiz zal starten om 19.30 uur en er zijn leuke prijzen te winnen. Vorm een team, verzin een prijswinnende originele teamnaam en meld je aan via pubquiz@avanty.nl. Aanmelden kan tot vrijdagavond 22.00 uur. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt zaterdagochtend de benodigde gegevens toegestuurd.

Wij wensen iedereen alvast een fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2021!

Met sportieve groet,

Team AVANTY Lifestyle

Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map