24 / 7 
  365 dagen ( Alleen Steenwijk)


Nieuws

Beste sporters,

Allereerst hartelijk  bedankt voor de mail en kaartjes die wij van jullie hebben ontvangen in de afgelopen periode. Hartverwarmend om dit te lezen. Het geeft ons energie om door te gaan in deze moeilijke tijd.

Zoals jullie gisteren hebben gehoord tijdens de persconferentie, moeten wij helaas onze deuren nog 3 weken langer gesloten houden. Dit vinden wij uiteraard, net als jullie, erg jammer. Online zullen wij jullie, net als in de afgelopen weken, blijven voorzien van verschillende lessen. Zowel live via Facebook en/of zoom als via onze opgenomen video’s

Momenteel staan onze opgenomen video’s nog op YouTube. Deze zullen wij verplaatsen naar een beveiligd deel op onze website. In de komende dagen ontvangen jullie een mail waarin wij jullie toegang verlenen tot deze omgeving. Deze mail komt vanaf steenwijk@avanty.nl met als onderwerp “uitnodiging”.

Wij hopen jullie na 9 februari weer “live” te zien!

Blijf gezond!

Met sportieve groet,

Team AVANTY Lifestyle

  

               

Nieuws


Terug naar overzicht

14-12-2020

Nieuwsbrief 14 december 2020

Steenwijk, 14 december 2020

Geachte sporters,

Zoals jullie vanavond vast hebben gehoord tijdens de persconferentie, moeten wij helaas vanaf vanavond weer tijdelijk onze deuren sluiten. Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor jullie maar zeker ook voor ons. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij jullie daarin niet ondersteunen zoals wij zouden willen. Dat spijt ons.

Om jullie thuis fit en gezond te houden, gaan wij weer met een online lesrooster starten en daarnaast zullen wij nieuwe lessen opnemen. Deze opgenomen lessen worden weer op onze YouTube pagina geplaatst.

Om onze online lessen te volgen, moet u lid worden van de volgende Facebook groepen:

(2) AVANTY Steenwijk live lessen | Groepen | Facebook

(2) AVANTY Wolvega Live lessen | Groepen | Facebook

Via onderstaande link komt u bij onze YouTube lessen:

Avanty Steenwijk - Online lessen

In de bijlage vindt u ons online lesrooster en de mogelijkheid om via Lesmills 60 dagen gratis gebruik te maken van LesMills on demand.

Uw gezondheid en sportplezier staan bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor jullie klaar.

Met sportieve groet,

AVANTY LifestyleTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map