24 / 7 
  365 dagen ( Alleen Steenwijk)
Nieuws

  Beste sporters,

Nadat er in de fitnessbranche nog wat onduidelijkheid was hebben wij vandaag via onze overkoepelende brancheorganisatie NL Actief te horen gekregen dat ook bij ons in het sportcentrum vanaf nu een mondkapjesplicht geldt. Wat houdt dit concreet in:

Wanneer is het dragen van een mondkapje WEL verplicht?

-         Bij binnenkomst en vertrek en tijdens het lopen naar bijvoorbeeld de fitness- en/of groepsleszaal.

Wanneer hoef je geen mondkapje te dragen (maar mag het wel)?

-         Tijdens het sporten en bij het wisselen van apparaat in de fitnessruimte.

De informatie vanuit de rijksoverheid geeft aan dat een mondkapje de neus en mond volledig moet bedekken en het moet ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan.
Een spatscherm (faceshield) bedekt de neus en mond niet volledig en mag daarom niet worden gebruikt als alternatief voor een mondkapje. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een sjaal of bandana.

Blijft u ook denken aan het inschrijven via de app, wij merken dat dit al goed gebeurt voor de groepslessen maar nog vaak voor de fitness wordt vergeten.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met sportieve groet,

AVANTY Lifestyle

 

Nieuws


Terug naar overzicht

04-11-2020

AVANTY is terug in Wolvega

Wolvega 01-10-2020

AVANTY is terug in Wolvega!!

Vanaf 5 oktober is AVANTY weer te vinden op het oude adres Zandweegbree 5 in Wolvega!

Met een vernieuwde fitness, groepslessen van LesMills, Zumba, Yoga en Pilates kan iedereen zijn favoriete sport uitoefenen. In een veilige omgeving, goede luchtkwaliteit en op 1,5 afstand kan iedereen fit en gezond blijven wat juist nu zo enorm belangrijk is!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs voor een rondleiding of maak een afspraak voor de fitness of 1 van onze groepslessen!!

Sportieve groet

AVANTY WolvegaTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map