24 / 7 
  365 dagen


Fitness is vanaf 13 juli 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Steenwijk, 26 juni 2020

Beste Leden,

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat jullie vanaf 1 juli weer binnen mogen sporten. Wel blijven we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand hanteren, zodat iedereen prettig en veilig kan komen sporten.

Wat houdt dit praktisch gezien in voor jullie:

Aangezien wij ten alle tijden moeten weten wie er in ons sportcentrum aanwezig is, dient iedereen zich nog steeds van tevoren aan te melden. Dit kan via onze nieuwe app. U heeft hierover gisteren een mail ontvangen met uw inlog gegevens. Is dit niet het geval, laat ons dit dan alstublieft weten.

Het opgeven geldt voor zowel de groepslessen als de fitness (ook de 24/7). Heeft u geen computer of mobiele telefoon geef dit dan bij de balie door.

Om drukte bij het komen en verlaten van de zalen te vermijden, zal de duur van alle lessen inclusief de fitness voorlopig 45 minuten blijven.

Indien u klachten heeft zoals hoesten, niezen, koorts of andere klachten die bij corona horen dient u thuis te blijven (zie bijlage Gezondheidcheck). 

De douches en kleedkamers mogen ook gebruikt worden mits u zich daar aan de 1,5 meter afstand houdt. Geef elkaar alstublieft de ruimte en blijf niet langer dan noodzakelijk in de kleedkamers.

Ook ons horeca gedeelte mag weer open, komt u dus gerust gezellig een bakkie koffie of theedrinken na het sporten. Wel houden we ons daarbij aan de 1,5 meter afstand. Wij hebben dit gedeelte daarop ingericht. Dit houdt in dat de stoelen niet verplaatst mogen worden. En bij de bar staan minder krukken.

Om alles in goede banen te leiden zullen wij bovenstaande gefaseerd laten plaatsvinden.

Vanaf 1 juli zijn wij tijdens onze reguliere tijden geopend en zijn de kleedkamers gesloten.

Vanaf 6 juli zullen ook de kleedkamers weer toegankelijk zijn.

Vanaf 13 juli zal tevens de 24/7 service weer beschikbaar zijn. (denkt u er alstublieft aan om de blauwe tags zonder nummer tijdig om te wisselen bij de balie.)

Graag willen wij jullie bedanken voor de lieve woorden en steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Dit hadden we graag op een mooie, ludieke manier willen doen, maar door de 1,5 meter afstand kunnen wij dit helaas niet realiseren.

Zonder jullie: geen AVANTY .. dus: BEDANKT!

Wij hopen jullie allemaal weer binnen te mogen begroeten en samen te werken aan een gezonde en sportieve levensstijl.

  

Met vriendelijke groet,

TEAM AVANTY Steenwijk B.V. 

 

Instructiefilmpje Inloggen ledenportaal

Nieuws


Terug naar overzicht

16-06-2020

Corona nieuws 16 juni 2020

Steenwijk 16-06-2020

Beste leden,

Wat heerlijk om te zien dat velen van jullie alweer fanatiek aan het sporten zijn bij ons in de tent. Wij genieten hier dagelijks van en we hopen de overige sporters ook weer snel te zien en te spreken.

Zoals het nu lijkt mogen wij vanaf 1 juli weer binnen sporten.

Wij zijn op de sportschool alvast druk bezig om ons centrum Corona-proof te maken. Aangezien de 1,5 meter afstand ook binnen blijft gelden, zal er in alle zalen minder plek zijn dan anders en blijft het dus verplicht om je plek te reserveren. Tevens blijft het gebruik van handschoentjes voorlopig verplicht. Zodra het zeker is dat wij weer naar binnen mogen, zullen wij jullie op de hoogte brengen van het nieuwe rooster.

Voor iedereen die voor de sluiting gebruik maakte van onze 24/7 service is het belangrijk om even te kijken wat voor soort tag jij van ons hebt. Als je een blauwe tag hebt waar geen nummer op staat, moet je deze bij ons komen inruilen voor een nieuwe. Met de oude tags werden problemen ondervonden bij de 24/7 toegangsdeur.
Wij zijn aanwezig van ma t/m vrij van 10.00 – 12.00 uur en 18.30 – 19.30 uur.

Met sportieve groet,

Team AVANTY SteenwijkTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map