24 / 7 
  365 dagen ( Alleen Steenwijk)


Fitness is vanaf 13 juli 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Steenwijk, 28 augustus 2020

Beste leden,

De vakantie is weer voorbij en langzamerhand weten jullie ons weer te vinden, dat vinden wij super om te merken!

Om iedereen met een veilig gevoel te laten sporten zijn er een paar dingen die wij nog even extra onder de aandacht willen brengen. In het algemeen merken wij dat het soms onderling te gezellig wordt en dan wordt de 1,5 meter regel snel vergeten. Dus houdt hier tijdens het trainen, bij de balie en tijdens het koffie drinken rekening mee.

Fitness

Opgeven blijft verplicht, per blok mogen er 30 personen tegelijk aanwezig zijn. Lukt dit niet via de app of website, dan kun je dit bij de balie of telefonisch aan ons doorgeven. Vergeet niet om een handdoek te gebruiken en sportschoenen waarop je niet buiten hebt gelopen. Daarnaast dien je handschoenen te dragen. Heb je geen handschoenen, wij verkopen deze. Ze kosten  € 1 ,- per paar.

Groepslessen

Het wordt wat drukker nu de vakanties voorbij  zijn. Daardoor komt het helaas wel eens voor dat jouw favoriete les vol zit. Wij zijn aan het onderzoeken hoe wij dit kunnen oplossen, zodat iedereen weer lekker en veilig kan sporten. Wij houden jullie hiervan op de hoogte. Vergeet niet je wekelijks op te blijven opgeven voor je favoriete les. Lukt dit niet via de app of website, dan kun je dit bij de balie of telefonisch aan ons doorgeven.

Wij hopen iedereen weer snel te zien en hopen dat we met z’n allen deze bijzondere tijd sportief en gezond doorkomen.

Sportieve groet,

Team AVANTY Steenwijk

  

Nieuws


Terug naar overzicht

16-06-2020

Corona nieuws 16 juni 2020

Steenwijk 16-06-2020

Beste leden,

Wat heerlijk om te zien dat velen van jullie alweer fanatiek aan het sporten zijn bij ons in de tent. Wij genieten hier dagelijks van en we hopen de overige sporters ook weer snel te zien en te spreken.

Zoals het nu lijkt mogen wij vanaf 1 juli weer binnen sporten.

Wij zijn op de sportschool alvast druk bezig om ons centrum Corona-proof te maken. Aangezien de 1,5 meter afstand ook binnen blijft gelden, zal er in alle zalen minder plek zijn dan anders en blijft het dus verplicht om je plek te reserveren. Tevens blijft het gebruik van handschoentjes voorlopig verplicht. Zodra het zeker is dat wij weer naar binnen mogen, zullen wij jullie op de hoogte brengen van het nieuwe rooster.

Voor iedereen die voor de sluiting gebruik maakte van onze 24/7 service is het belangrijk om even te kijken wat voor soort tag jij van ons hebt. Als je een blauwe tag hebt waar geen nummer op staat, moet je deze bij ons komen inruilen voor een nieuwe. Met de oude tags werden problemen ondervonden bij de 24/7 toegangsdeur.
Wij zijn aanwezig van ma t/m vrij van 10.00 – 12.00 uur en 18.30 – 19.30 uur.

Met sportieve groet,

Team AVANTY SteenwijkTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map