24 / 7 
  365 dagen


Fitness is 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Beste Avanty sporters, 

Wat hebben wij genoten van de afgelopen week. Jullie positieve reacties en enthousiasme, daar hebben we het allemaal voor gedaan. SUPER!

Uiteraard zijn wij tegen bepaalde dingen aangelopen waar wij nu weer mee aan de slag gaan.

In de bijlage vindt u een nieuw lesrooster. Wij zullen, waar nodig, deze blijven aanpassen.

Voor de jeugdlessen zullen wij weer de leeftijden aanhouden die ook gelden tijdens de judolessen. Alle kinderen kunnen dus als ze willen op hun eigen lestijd meedoen met de sport- en spel lessen. Helaas kan er nog niet gejudood worden maar kunnen ze wel lekker actief bezig zijn.

Om alle activiteiten in goede banen te blijven leiden willen wij u nog even wijzen om de volgende punten.

-         Reserveer uw plekje, zonder reservering kan er niet gesport worden.

(Reserveren moet voor zowel de vrije fitness als de groepslessen)

-         Meldt u tijdig af als u onverhoopt toch verhinderd bent, zo kunnen wij sporters die op de reservelijst staan uw plekje geven.

-         Kom max. 5 min van te voren.

-         Gebruik van (dichte) handschoentjes is verplicht

(herbruikbare handschoentjes zijn vanaf 1 juni voor € 1,- bij ons te koop)

-         Gebruik van grote handdoek is verplicht

-         Verlaat na de les direct ons terrein.

Vragen over het aanmelden, wijzigen van emailadressen en aanmelden voor de jeugdlessen mogen gestuurd worden naar elsavanty@gmail.com.

Ma t/m vrij zal er iemand aanwezig zijn 11.00 – 12.00 uur en 18.30 – 19.30 uur voor eventuele extra informatie.

Wij hebben deze week gemerkt dat jullie elkaar ook gemist hebben en uiteraard het sociale aspect wat ook bij sporten hoort. Echter kwam hierdoor samenscholing wel om de hoek kijken dus om deze manier van sporten te mogen blijven aanbieden willen wij jullie vragen om na de les jullie spullen af te nemen en daarna direct ons terrein te verlaten via de uitgang. Ook bij het pakken van de fiets gelieve niet te blijven hangen.

Wij hopen dat wij op korte termijn jullie weer binnen mogen verwelkomen maar voor nu zijn wij erg blij dat we jullie op deze manier weer persoonlijk te mogen verwelkomen en les te geven.

Met sportieve groet,

Team AVANTY Steenwijk 

Klik hier voor het outdoorrooster

 

Instructiefilmpje Inloggen ledenportaal

Nieuws


Terug naar overzicht

08-05-2020

Corona nieuws 8 mei 2020

8 mei `20

Beste AVANTY Sporters,


Met verbazing hebben wij de persconferentie van woensdag 6 mei jl. aangehoord. Premier Rutte vertelde tijdens deze persconferentie dat het kabinet besloten heeft dat de sportscholen hun deuren voorlopig nog niet mogen openen.

Wij waren al druk geweest met de voorbereidingen in verband met een mogelijke opening op 20 mei a.s. Zo hebben wij minder fietsen in de RPM zaal neergezet, de danszaal en de budozaal voorzien van markeringen en de fitnesszaal anders ingericht. Daarnaast hebben we op diverse plekken desinfectie materialen opgehangen.

Aan het einde van de toespraak van premier Rutte bleek dat er misschien een kans is dat de sportscholen toch eerder open mogen gaan, maar dat dit nog nader moet worden bekeken. Voor nu betekent het dat er nog niet binnen mag worden gesport. Wij gaan daarom de mogelijkheden onderzoeken om buiten lessen aan te bieden. Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat het even tijd kost om dit te realiseren. Wanneer duidelijk is hoe wij dit vorm kunnen gaan geven, informeren wij u dit uiteraard direct.

Blijf voor nu vooral onze online lessen volgen. Volg ons ook op onze sociale kanalen om nog sneller op de hoogte te blijven:

Online lesen: https://www.avanty.nl/Online-lessen/
Facebook: https://www.facebook.com/avantysteenwijk
Instagram: @avantylifestyle

Blijf gezond en kijk om naar uw medemens!

Met vriendelijke groet,

Team AVANTY SteenwijkTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map