24 / 7   365 dagen fitness


Nieuws

Steenwijk, 23 maart 2021

Beste Avanty sporters, 

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, wordt vandaag de tent weer opgebouwd op ons parkeerterrein. Vanaf morgen komen er ook weer fitness toestellen te staan (net als de vorige keer).

Vanaf maandag 29 maart wordt het gewone rooster weer zoveel mogelijk gedraaid. Omdat het nu nog vrij koud is, worden een paar lessen nog online gegeven, dit zijn Perfect Pilates, BodyBalance en Yoga. Deze lessen blijven staan op de huidige tijden. Bij alle trainingen zullen wij werken met groepjes van 4 personen.

De outdoor-fitness is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 13.00 uur. Hier kun je een blok reserveren van 45 minuten, altijd startend op het hele uur. Gebruik van handschoenen en handdoek is verplicht.

Ons parkeerterrein wordt nu sportterrein dus je kunt, je auto niet bij ons parkeren. Om de buurt niet tot last te zijn, vragen wij je om, indien mogelijk, op de fiets te komen. Is dit niet mogelijk, parkeer je auto dan NIET in de straat bij de buren voor de deur maar op het grote parkeerterrein bij de school (Eekeringe). Deze parkeerplaatsen vind je iets voorbij ons sportcentrum (met de bocht mee naar links).

In de bijlage van deze mail, vind je ons tijdelijk Outdoor rooster.

 

Voor alle sporters gelden de huidige regels van het RIVM. Hieronder staan deze nog even opgesomd:

- Het reserveren van een plekje is voor alle trainingen verplicht.

- Kom maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd.

- Sport maximaal 45 minuten zodat wij iedereen de mogelijkheid kunnen bieden om te sporten

- Het dragen van handschoentjes is verplicht bij de outdoor fitness, deze zijn eventueel bij ons te koop voor €1,-.

- Geef elkaar de ruimte en houd 1,5 meter afstand.

- Neem een badlaken of grote handdoek mee zodat je veilig een matje kunt /mag gebruiken.

- Maak voor en na de training de gebruikte spullen schoon met de daarvoor bestemde producten.

- Verlaat na de training direct de sportplaats (parkeerplaats) via de aangegeven uitgang zodat de           volgende sporters weer alle ruimte hebben.

- Blijft thuis wanneer je zelf of 1 van je huisgenoten corona gerelateerde klachten hebt.

- Wanneer je niet gebruik kan maken van je gereserveerde sportplek, vergeet dan niet om je op tijd af te melden zodat de plek vrij komt voor een andere sporter.

Let op! Je kunt geen gebruik maken van onze kleedkamers of toiletten, dus ook niet om je bidon te vullen.

Wij hopen je volgende week te mogen begroeten in onze sporttent!

Wij hebben er zin in!!

Met vriendelijke groet,

AVANTY Steenwijk B.V. 


  

               

Nieuws

Feed

23-03-2021, 16:31

Corona nieuws 23 maart 2021 outdoor sporten in de tent

Steenwijk, 23 maart 2021 Beste Avanty sporters, Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, wordt vandaag de tent weer opgebouwd op ons parkeerterrein. Vanaf morgen komen er ook weer fitness toestellen te...   Meer


14-01-2021, 14:22

Corona nieuws 13 januari

Beste sporters, Allereerst hartelijk bedankt voor de mail en kaartjes die wij van jullie hebben ontvangen in de afgelopen periode. Hartverwarmend om dit te lezen. Het geeft ons energie om door te gaan in...   Meer


29-12-2020, 10:06

Nieuwsbrief 28 december 2020

Beste sporters, Wij zijn alweer 2 weken onderweg in deze lockdown. Voor ons een moment om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn druk bezig om te kijken hoe wij iedereen...   Meer


14-12-2020, 10:06

Nieuwsbrief 14 december 2020

Steenwijk, 14 december 2020 Geachte sporters, Zoals jullie vanavond vast hebben gehoord tijdens de persconferentie, moeten wij helaas vanaf vanavond weer tijdelijk onze deuren sluiten. Een noodzakelijke...   Meer
E-mailen
Bellen
Map