24 / 7   365 dagen fitness

Muscle Up


Je bent op zoek naar groei, kracht en vooral meer keiharde massa. Je wil niet meer experimenteren met supplementen en voeding maar er verantwoord mee omgaan, weten wat je doet, samen met een coach.

Muscle-Up staat voor de sporter die kracht uitstraalt en al weet wat training betekent. Keiharde massa voor degenen die dóórgaan waar anderen stoppen. De zoektocht naar zinvolle supplementen eindigt bij Muscle-Up. Jouw coach die daarvoor opgeleid is en weet wat het is om af te zien, drijft je tot het maximum. Proteïne, koolhydraten, pre-workout, Nitric-oxide zijn bekende termen in het opbouwend proces dat hardcore heet.

Muscle-Up is een hardcore voedingsprogramma. Het programma leert je om op een verantwoorde manier met voeding en supplementen om te gaan. Muscle-Up gaat verder, is anders. De voedingsadviezen zijn strikt en volgen een regiem. Aan de hand van je lengte, gewicht vetpercentage, leefpatroon, en trainingsintensiteit wordt je energiebehoefte bepaald. Via de energiebehoefte worden er gesupplementeerde voedingsschema’s gemaakt, een combinatie met voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig hebt. Ieder dag menu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes

E-mailen
Bellen
Map