24 / 7   365 dagen fitness

Personal training

 

 

 

Misschien vraag je je af: waarom zou je kiezen voor een personal trainer, als je ook zelf kunt trainen? We zetten een aantal voordelen voor je op een rij:

 • Trainen op maat
  Je bereikt sneller resultaat doordat het trainingsprogramma exact op jou is afgestemd.
 • Elke training is anders
  Wanneer je zelfstandig traint gebruik je vaak dezelfde apparaten en oefeningen. Een personal trainer ontwikkelt een gevarieerd programma voor jou op maat. Zo voorkom je dat je spieren wennen aan de oefeningen en boek je sneller vooruitgang.
 • Minder kans op blessures
  Je hebt minder kans op blessures, doordat je trainer alleen met jou bezig is. Zo word je gecorrigeerd wanneer dat nodig is.
 • Een persoonlijke motivator
  Wanneer je alleen traint, ben je eerder geneigd op te geven. Een personal trainer motiveert jou om door te gaan en jezelf continue te blijven uitdagen.
 • Advies voor juiste voeding
  Jouw trainingsresultaat is voor 60% afhankelijk van je voeding. Een personal trainer helpt je aan een juist voedingsschema. Deze sluit goed aan bij je trainingen en jouw doelen voor een maximaal resultaat!

 

Investeer in jezelf en informeer naar de mogelijkheden. Naast individuele begeleiding, is het mogelijk met meerdere personen (max. 4) een personal trainer in de arm te nemen. Doe gerust een belletje voor meer informatie: 0521 – 514851.

E-mailen
Bellen
Map