24 / 7   365 dagen fitness


Hieronder kunt u meer informatie lezen over het programma en de werkwijze!

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bij behoorde voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, ect. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Wat is er zo anders aan Body Support.

Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen, daarvoor heb je ook jouw persoonlijke coach en de mobiele app. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk, Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met je coach een duidelijk doel en werk daar naar toe, afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet maar vind een nieuwe “Lifestyle”. Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.

Voor wie is Body Support

Voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. Als je wilt afvallen dan is Body Support perfect voor je. Wil je gewoon op gewicht blijven? Dat gaat een stuk makkelijker met Body Support.

Waar staat Body Support voor:

- Blijvende resultaten
- Optimale stofwisseling
- Grotere weerstand
- Sneller herstel
- Meer energie
- Een nieuwe Lifestyle

Body Support “Slimmer afvallen”

“Slimmer afvallen” is jouw programma als je écht wat gewicht kwijt wilt. Het past bij jou als je er genoeg van hebt om heen en weer geslingerd te worden.

Body support “Slimmer in vorm”

Als gezonde gewoontes een deel van je “lifestyle” uitmaken en je kunt laten zijn wat je resultaten zijn.

Body Support “Slimmer in balans”

Als je op gewicht bent en het nodig vindt om dat zo te houden met een gevarieerd eetpatroon. Na een periode waarin je gewerkt hebt aan verandering of als je op zoek bent naar een nieuw doel.

Lees hier de ervaringen.E-mailen
Bellen
Map