24 / 7 
  365 dagen

Outdoor training

Outdoor powertraining
Een heerlijke training in de buitenlucht, back to basics. De veelzijdige facetten van de natuur dagen jou uit de sportschoolroutine te doorbreken. Deze full body workout is een combinatie van fitnessoefeningen met je eigen lichaamsgewicht, hardlopen en intervaltrainingen. Deze perfecte combi zorgt voor een betere conditie, meer souplesse, grotere spierkracht en explosiviteit.
 


Wat heb je nodig?
Een flesje water en een sportuitrusting waar jij je goed in kan bewegen zijn het enige wat je mee hoeft te nemen. Je traint in een kleine groep, waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht en coaching is. Door de afwisseling van cardio, interval- en krachttraining, train je je hele lichaam maximaal. En dat allemaal onder het genot van de frisse, zuurstofrijke buitenlucht. Ook verhoog je je metabolisme (je verbranding in rust) waardoor je vetverbranding na de training nog steeds hoger is dan normaal.

Durf jij de uitdagingen van de natuur te trotseren? Kom dan een keer meetrainen en geniet van de energieboost die het je geeft.


Avanty run
Avanty run is een hardlooptraining voor beginnende lopers. Een gecertificeerde instructeur coacht jou 10 weken lang. Het doel van dit programma is om jou 4 tot 8 kilometer te laten hardlopen. Om dit te halen is wekelijkse training nodig.
 


Mountainbiken
Afhankelijk van het seizoen kun je met een enthousiaste groep en onder leiding van een RPM instructeur mountainbiken. Deze activiteit wordt gehouden vanuit Avanty Steenwijk.
Mentaal even alles loslaten en opgaan in onze bosrijke omgeving. Ondanks de actieve inspanning geeft het je veel ontspanning en ben je weer opgeladen na de training.

We vertrekken elke woensdag* om 19.30 uur vanuit onze locatie in Steenwijk. Neem zelf je mountainbike en helm mee en zorg dat je er 15 minuten van te voren bent.

*Let op de seizoensafhankelijke tijden 

E-mailen
Bellen
Map