24 / 7 
  365 dagen


Fitness is vanaf 13 juli 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Steenwijk, 26 juni 2020

Beste Leden,

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat jullie vanaf 1 juli weer binnen mogen sporten. Wel blijven we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand hanteren, zodat iedereen prettig en veilig kan komen sporten.

Wat houdt dit praktisch gezien in voor jullie:

Aangezien wij ten alle tijden moeten weten wie er in ons sportcentrum aanwezig is, dient iedereen zich nog steeds van tevoren aan te melden. Dit kan via onze nieuwe app. U heeft hierover gisteren een mail ontvangen met uw inlog gegevens. Is dit niet het geval, laat ons dit dan alstublieft weten.

Het opgeven geldt voor zowel de groepslessen als de fitness (ook de 24/7). Heeft u geen computer of mobiele telefoon geef dit dan bij de balie door.

Om drukte bij het komen en verlaten van de zalen te vermijden, zal de duur van alle lessen inclusief de fitness voorlopig 45 minuten blijven.

Indien u klachten heeft zoals hoesten, niezen, koorts of andere klachten die bij corona horen dient u thuis te blijven (zie bijlage Gezondheidcheck). 

De douches en kleedkamers mogen ook gebruikt worden mits u zich daar aan de 1,5 meter afstand houdt. Geef elkaar alstublieft de ruimte en blijf niet langer dan noodzakelijk in de kleedkamers.

Ook ons horeca gedeelte mag weer open, komt u dus gerust gezellig een bakkie koffie of theedrinken na het sporten. Wel houden we ons daarbij aan de 1,5 meter afstand. Wij hebben dit gedeelte daarop ingericht. Dit houdt in dat de stoelen niet verplaatst mogen worden. En bij de bar staan minder krukken.

Om alles in goede banen te leiden zullen wij bovenstaande gefaseerd laten plaatsvinden.

Vanaf 1 juli zijn wij tijdens onze reguliere tijden geopend en zijn de kleedkamers gesloten.

Vanaf 6 juli zullen ook de kleedkamers weer toegankelijk zijn.

Vanaf 13 juli zal tevens de 24/7 service weer beschikbaar zijn. (denkt u er alstublieft aan om de blauwe tags zonder nummer tijdig om te wisselen bij de balie.)

Graag willen wij jullie bedanken voor de lieve woorden en steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Dit hadden we graag op een mooie, ludieke manier willen doen, maar door de 1,5 meter afstand kunnen wij dit helaas niet realiseren.

Zonder jullie: geen AVANTY .. dus: BEDANKT!

Wij hopen jullie allemaal weer binnen te mogen begroeten en samen te werken aan een gezonde en sportieve levensstijl.

  

Met vriendelijke groet,

TEAM AVANTY Steenwijk B.V. 

 

Instructiefilmpje Inloggen ledenportaal

Nieuws

Feed

10-05-2020, 17:32

Corona nieuws 10 mei 2020 - Buiten sporten

Beste Avanty sporters, Vanaf maandag 11 mei as gaan wij langzaam onze sporten weer oppakken. De gemeente geeft helaas nog niet veel duidelijkheid over wat er zijn totaliteit wel en niet mag. Er kan in ieder...   Meer


08-05-2020, 09:42

Corona nieuws 8 mei 2020

8 mei `20 Beste AVANTY Sporters, Met verbazing hebben wij de persconferentie van woensdag 6 mei jl. aangehoord. Premier Rutte vertelde tijdens deze persconferentie dat het kabinet besloten heeft dat de...   Meer


02-05-2020, 14:53

Corona nieuws 2 mei 2020 Sport- en spellessen 5-12 jaar

2 mei 2020 Beste AVANTY Sporters, Onlangs is er door de overheid bepaald dat de jeugd t/m 18 jaar vanaf 29 april 2020 buiten mag sporten onder begeleiding. Wij hebben daarom bij de gemeente een sportprotocol...   Meer


24-04-2020, 21:18

Corona nieuws 24 april

24 april 2020 Beste AVANTY Sporters, Hierbij willen wij jullie informeren over de huidige stand van zaken. Ten eerste willen wij iedereen nogmaals bedanken voor de lieve mails en de steun die wij hebben...   Meer


02-04-2020, 21:17

Corona nieuws 2 april - compensatie

2 april 2020 Beste AVANTY Sporters, In deze mail willen wij jullie op de hoogte brengen van de huidige gang van zaken. Allereerst hartelijk bedankt voor alle lieve mails die wij van jullie hebben mogen...   Meer


<< NieuwerOuder >>


E-mailen
Bellen
Map