24 / 7 
  365 dagen ( Alleen Steenwijk)


Fitness is vanaf 13 juli 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Steenwijk, 28 augustus 2020

Beste leden,

De vakantie is weer voorbij en langzamerhand weten jullie ons weer te vinden, dat vinden wij super om te merken!

Om iedereen met een veilig gevoel te laten sporten zijn er een paar dingen die wij nog even extra onder de aandacht willen brengen. In het algemeen merken wij dat het soms onderling te gezellig wordt en dan wordt de 1,5 meter regel snel vergeten. Dus houdt hier tijdens het trainen, bij de balie en tijdens het koffie drinken rekening mee.

Fitness

Opgeven blijft verplicht, per blok mogen er 30 personen tegelijk aanwezig zijn. Lukt dit niet via de app of website, dan kun je dit bij de balie of telefonisch aan ons doorgeven. Vergeet niet om een handdoek te gebruiken en sportschoenen waarop je niet buiten hebt gelopen. Daarnaast dien je handschoenen te dragen. Heb je geen handschoenen, wij verkopen deze. Ze kosten  € 1 ,- per paar.

Groepslessen

Het wordt wat drukker nu de vakanties voorbij  zijn. Daardoor komt het helaas wel eens voor dat jouw favoriete les vol zit. Wij zijn aan het onderzoeken hoe wij dit kunnen oplossen, zodat iedereen weer lekker en veilig kan sporten. Wij houden jullie hiervan op de hoogte. Vergeet niet je wekelijks op te blijven opgeven voor je favoriete les. Lukt dit niet via de app of website, dan kun je dit bij de balie of telefonisch aan ons doorgeven.

Wij hopen iedereen weer snel te zien en hopen dat we met z’n allen deze bijzondere tijd sportief en gezond doorkomen.

Sportieve groet,

Team AVANTY Steenwijk

  

Nieuws


Terug naar overzicht

23-05-2020

Corona nieuws 23 mei

23 mei 2020


Beste leden,

Wat hebben wij genoten van de afgelopen week. Jullie positieve reacties en enthousiasme, daar hebben we het allemaal voor gedaan. SUPER!

Uiteraard zijn wij tegen bepaalde dingen aangelopen waar wij nu weer mee aan de slag gaan.
In de bijlage vindt u een nieuw lesrooster. Wij zullen, waar nodig, deze blijven aanpassen.
Voor de jeugdlessen zullen wij weer de leeftijden aanhouden die ook gelden tijdens de judolessen. Alle kinderen kunnen dus als ze willen op hun eigen lestijd meedoen met de sport- en spel lessen. Helaas kan er nog niet gejudood worden maar kunnen ze wel lekker actief bezig zijn.

Om alle activiteiten in goede banen te blijven leiden willen wij u nog even wijzen om de volgende punten.

- Reserveer uw plekje, zonder reservering kan er niet gesport worden.
(Reserveren moet voor zowel de vrije fitness als de groepslessen)
- Meldt u tijdig af als u onverhoopt toch verhinderd bent, zo kunnen wij sporters die op de reservelijst staan uw plekje geven.
- Kom max. 5 min van te voren.
- Gebruik van (dichte) handschoentjes is verplicht
(herbruikbare handschoentjes zijn vanaf 1 juni voor € 1,- bij ons te koop)
- Gebruik van grote handdoek is verplicht
- Verlaat na de les direct ons terrein.

Vragen over het aanmelden, wijzigen emailadressen en aanmelden voor de jeugdlessen mogen gestuurd worden naar elsavanty@gmail.com.
Dagelijks zal er iemand aanwezig zijn 11.00 – 12.00 uur en 18.30 – 19.30 uur voor eventuele informatie.

Wij hebben deze week gemerkt dat jullie elkaar ook gemist hebben en uiteraard het sociale aspect wat ook bij sporten hoort. Echter kwam hierdoor samenscholing wel om de hoek kijken dus om deze manier van sporten te mogen blijven aanbieden willen wij jullie vragen om na de les jullie spullen af te nemen en daarna direct ons terrein te verlaten via de uitgang. Ook bij het pakken van de fiets gelieve niet te blijven hangen.

Wij hopen dat wij op korte termijn jullie weer binnen mogen verwelkomen maar voor nu zijn wij erg blij dat we jullie op deze manier weer persoonlijk te mogen verwelkomen en les te geven.

Met sportieve groet,

Team AVANTY Steenwijk

 Rooster outdoorlessen 2.0.jpg


Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map