24 / 7 
  365 dagen


Fitness is vanaf 13 juli 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Steenwijk, 26 juni 2020

Beste Leden,

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat jullie vanaf 1 juli weer binnen mogen sporten. Wel blijven we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand hanteren, zodat iedereen prettig en veilig kan komen sporten.

Wat houdt dit praktisch gezien in voor jullie:

Aangezien wij ten alle tijden moeten weten wie er in ons sportcentrum aanwezig is, dient iedereen zich nog steeds van tevoren aan te melden. Dit kan via onze nieuwe app. U heeft hierover gisteren een mail ontvangen met uw inlog gegevens. Is dit niet het geval, laat ons dit dan alstublieft weten.

Het opgeven geldt voor zowel de groepslessen als de fitness (ook de 24/7). Heeft u geen computer of mobiele telefoon geef dit dan bij de balie door.

Om drukte bij het komen en verlaten van de zalen te vermijden, zal de duur van alle lessen inclusief de fitness voorlopig 45 minuten blijven.

Indien u klachten heeft zoals hoesten, niezen, koorts of andere klachten die bij corona horen dient u thuis te blijven (zie bijlage Gezondheidcheck). 

De douches en kleedkamers mogen ook gebruikt worden mits u zich daar aan de 1,5 meter afstand houdt. Geef elkaar alstublieft de ruimte en blijf niet langer dan noodzakelijk in de kleedkamers.

Ook ons horeca gedeelte mag weer open, komt u dus gerust gezellig een bakkie koffie of theedrinken na het sporten. Wel houden we ons daarbij aan de 1,5 meter afstand. Wij hebben dit gedeelte daarop ingericht. Dit houdt in dat de stoelen niet verplaatst mogen worden. En bij de bar staan minder krukken.

Om alles in goede banen te leiden zullen wij bovenstaande gefaseerd laten plaatsvinden.

Vanaf 1 juli zijn wij tijdens onze reguliere tijden geopend en zijn de kleedkamers gesloten.

Vanaf 6 juli zullen ook de kleedkamers weer toegankelijk zijn.

Vanaf 13 juli zal tevens de 24/7 service weer beschikbaar zijn. (denkt u er alstublieft aan om de blauwe tags zonder nummer tijdig om te wisselen bij de balie.)

Graag willen wij jullie bedanken voor de lieve woorden en steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Dit hadden we graag op een mooie, ludieke manier willen doen, maar door de 1,5 meter afstand kunnen wij dit helaas niet realiseren.

Zonder jullie: geen AVANTY .. dus: BEDANKT!

Wij hopen jullie allemaal weer binnen te mogen begroeten en samen te werken aan een gezonde en sportieve levensstijl.

  

Met vriendelijke groet,

TEAM AVANTY Steenwijk B.V. 

 

Instructiefilmpje Inloggen ledenportaal

Nieuws


Terug naar overzicht

15-05-2020

Corona nieuws 16 mei 2020

Beste Avanty sporters,

Op maandag 11 mei jl. zijn wij gestart met buitensporten. Vanaf maandag 18 mei a.s. gaan wij ook weer van start met onze groepslessen. Helaas mogen wij nog niet naar binnen. Maandag wordt er een grote tent op ons parkeerterrein geplaatst. Op deze manier kunt u droog en veilig sporten. De gemeente heeft ons hier toestemming voor gegeven.

Welke lessen kunt u volgen?
Wij kunnen helaas niet al onze toestellen buiten neerzetten. Wij begrijpen dan ook dat dit lastig is voor leden die altijd in de fitness actief zijn. Wij gaan daarom in de ochtend en avond fitnesslessen verzorgen. De groepslessen worden allemaal weer gegeven.

Wat moet u doen?
U dient zich van tevoren in te schijven voor de les van uw keuze via ons online reserveringssysteem. Geen inschrijving, is geen deelname. Wij moeten zo streng zijn omdat we maar een beperkt aantal deelnemers per les mogen toelaten. In verband met geluidsoverlast geven wij tot 20:00 uur les. U kunt zich per dag voor maximaal 1 les inschrijven. Dit om iedereen de kans te geven om een les te volgen.
Ons parkeerterrein wordt nu sportterrein dus u kunt uw auto niet bij ons parkeren. Om de buurt niet tot last te zijn, vragen wij u om, indien mogelijk, op de fiets te komen. Is dit niet mogelijk, parkeer dan uw auto NIET in de straat bij de buren voor de deur maar op het grote parkeerterrein bij de school (Eekeringe) Deze parkeerplaatsen vindt u iets voorbij ons sportcentrum (met de bocht mee naar links).

In de bijlage van deze mail, vindt u ons tijdelijke Outdoor lesrooster en informatie over hoe u een account aan kunt maken binnen ons reserveringssysteem.
Wanneer er meerdere gezinsleden bij ons bekend zijn onder hetzelfde mailadres dan krijgt u per persoon een eigen wachtwoord. Wanneer u het handiger vind om allemaal met een ander mailadres in te loggen dan kunt u het nieuwe mailadres doorgeven via elsavanty@gmail.com.

Voor alle sporters gelden de huidige regels van het RIVM. Deze zijn:
- Kom maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd.
- Sport maximaal 45 minuten zodat wij iedereen de mogelijkheid kunnen bieden om te sporten (groepslessen duren 30-45 min.)
- Het dragen van wegwerphandschoentjes is verplicht (deze dient u zelf mee te brengen)
- Geef elkaar de ruimte en houd 1,5 meter afstand.
- Neem een badlaken of grote handdoek mee zodat u veilig een matje kunt /mag gebruiken.
- Maak voor en na de training de gebruikte spullen schoon met de daarvoor bestemde producten.
- Verlaat na de training direct de sportplaats (parkeerplaats) zodat de volgende sporters weer alle ruimte hebben.

Let op u kunt geen gebruik maken van onze kleedkamers of toiletten, dus ook niet om uw bidon te vullen.

Wij hopen jullie volgende week te mogen begroeten tijdens onze outdoor lessen!
Wij hebben er zin in!! Fijn weekend gewenst.

Met sportieve groet
Team AVANTY Steenwijk

 Rooster outdoor fitness lessen.jpg
 Rooster outdoor groepslessen.jpg
 Inloggen Epass Online.mp4
 Ledenportaal - Introductie AVANTY Steenwijk.pdf


Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map