24 / 7 
  365 dagen


Fitness is vanaf 13 juli 24/7 geopend!! (alleen toegang met tag)


Nieuws

Steenwijk, 28 augustus 2020

Beste leden,

De vakantie is weer voorbij en langzamerhand weten jullie ons weer te vinden, dat vinden wij super om te merken!

Om iedereen met een veilig gevoel te laten sporten zijn er een paar dingen die wij nog even extra onder de aandacht willen brengen. In het algemeen merken wij dat het soms onderling te gezellig wordt en dan wordt de 1,5 meter regel snel vergeten. Dus houdt hier tijdens het trainen, bij de balie en tijdens het koffie drinken rekening mee.

Fitness

Opgeven blijft verplicht, per blok mogen er 30 personen tegelijk aanwezig zijn. Lukt dit niet via de app of website, dan kun je dit bij de balie of telefonisch aan ons doorgeven. Vergeet niet om een handdoek te gebruiken en sportschoenen waarop je niet buiten hebt gelopen. Daarnaast dien je handschoenen te dragen. Heb je geen handschoenen, wij verkopen deze. Ze kosten  € 1 ,- per paar.

Groepslessen

Het wordt wat drukker nu de vakanties voorbij  zijn. Daardoor komt het helaas wel eens voor dat jouw favoriete les vol zit. Wij zijn aan het onderzoeken hoe wij dit kunnen oplossen, zodat iedereen weer lekker en veilig kan sporten. Wij houden jullie hiervan op de hoogte. Vergeet niet je wekelijks op te blijven opgeven voor je favoriete les. Lukt dit niet via de app of website, dan kun je dit bij de balie of telefonisch aan ons doorgeven.

Wij hopen iedereen weer snel te zien en hopen dat we met z’n allen deze bijzondere tijd sportief en gezond doorkomen.

Sportieve groet,

Team AVANTY Steenwijk

  

Nieuws


Terug naar overzicht

10-05-2020

Corona nieuws 10 mei 2020 - Buiten sporten

Beste Avanty sporters,

Vanaf maandag 11 mei as gaan wij langzaam onze sporten weer oppakken.
De gemeente geeft helaas nog niet veel duidelijkheid over wat er zijn totaliteit wel en niet mag. Er kan in ieder geval wel gestart worden met het zelfstandig buiten fitnessen omdat de richtlijnen hiervoor wel bekend zijn.

Er mag met maximaal 10 sporters tegelijk buiten worden gefitnesst. Om dit in goede banen te kunnen leiden, gaan wij ons reserveringssysteem inzetten. Dit reserveringssysteem zal straks voor alle sporten die wij aanbieden worden gebruikt.

In de bijlage die bij deze mail gaat, vindt u informatie over hoe u een account aan kan maken binnen ons reserveringssysteem. Het is belangrijk dat ieder lid een eigen e-mail adres heeft, met uitzondering van de kinderen. Wanneer er binnen uw gezin meerdere leden zijn die bij ons hetzelfde e-mail adres gebruiken, dan kunt u de nieuwe e-mail adressen doorgeven via elsavanty@gmail.com. Op deze manier kunnen zij zich dan ook zelf aanmelden bij het reserveringssysteem.

Voor het zelfstandig buiten sporten gelden de huidige regels van het RIVM. Deze zijn:
- Kom maximaal 5 minuten voor de afgesproken tijd.
- Sport maximaal 45 minuten zodat wij iedereen de mogelijkheid kunnen bieden om te sporten
- Geef elkaar de ruimte en houdt 1,5 meter afstand.
- Verlaat na de training direct de parkeerplaats zodat de volgende sporters weer alle ruimte hebben.
- Gebruik van handschoentjes is verplicht.

Hopelijk is er snel meer duidelijkheid voor wat betreft het buiten uitvoeren van groepstrainingen.


Voor nu: blijf onze online lessen volgen.

Stay Safe en let op elkaar.

Met sportieve groet,
Team AVANTY Steenwijk

 Ledenportaal - Introductie AVANTY Steenwijk.pdf
 Inloggen Epass online.mp4


Terug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Map