24 / 7 
  365 dagen

Therapie

Heeft u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een therapeut?
Ook hiervoor kunt u bij Avanty Lifestyle terecht.
Avanty Lifestyle heeft een samenwerkingsverband met de therapeuten Erik Boom en Marvin Roodakker.

Door hun diversiteit aan specialisaties kunnen allerlei verschillende klachten worden behandeld.Erik Boom    (Therapeutische Praktijk Boom)
Erik is fysiotherapeut (niet meer praktiserend), craniosacraal therapeut en visceraal therapeut, therapievormen die zoveel mogelijk nastreven om de oorzaak te achterhalen en te behandelen. Hiermee streeft hij ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen die bijvoorbeeld ‘medisch’ uitbehandeld zijn en cliënten met vage en/of chronische klachten. Daarnaast is hij er zoveel mogelijk op gericht om u te behandelen waar de oorzaak van het probleem ligt. In heel veel gevallen is de plaats van de pijn of de locatie van de klacht, ofwel het symptoom, niet de oorzaak van uw probleem.

Tevens is Erik gespecialiseerd in het behandelen van whiplashklachten. Vooral bij de mensen die hiervoor, medisch gezien, uitbehandeld zijn, blijkt er vaak na een aantal behandelingen nog opzienbarend herstel van klachten op te treden. Ook richt hij zich tegenwoordig steeds meer op het behandelen van kinderen met uiteenlopende klachten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op www.praktijkboom.nl of bellen met 0521-524092. 


Jonathan Kok (Therapeutische Praktijk Roodakker)


Jonathan Kok is sinds 2013 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool en sinds 2015 werkzaam bij Therapeutische Praktijk Roodakker. U kunt bij Jonathan terecht voor o.a fysiotherapeutische behandelingen, oefentherapie en revalidatie na operaties of (sport) trauma’s. Doordat de praktijk binnen het sportcentrum gevestigd is kunt u direct begeleid worden in de fitnesszaal van Avanty Lifestyle.
Daarnaast maakt Jonathan gebruik van het Medical Taping Concent en Dry Needling.


De CureTape beïnvloedt het spierstelsel, neurologische en circulatoire systeem van het lichaam en ondersteunt hierbij het genezingsproces. Het verschil met de traditionele tape is het activeren in plaats van fixeren met daarbij behoud van de volledige functionaliteit van de spieren.


Dry Needling is een vrij nieuwe behandelmethode waarbij een fysiotherapeut middels een speciale techniek de spieren aanprikt, spieren raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Bij het aanprikken worden knopen in de spier, zogenoemde 'triggerpoints' kortstondig gestimuleerd.
​Triggerpoints kunnen zich uiten in pijn en stijfheid lokaal in de spier maar ook op afstand, bewegingsbeperkingen in bijbehorende gewrichten, verminderde kracht in betrokken spieren en eventueel pijn-ontwijkend gedrag (u gaat anders bewegen).


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op www.praktijkroodakker.nl of bellen met 0521-513413.