24 / 7 
  365 dagen


Jonathan Kok (Therapeutische Praktijk Roodakker)


Jonathan Kok is sinds 2013 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool en sinds 2015 werkzaam bij Therapeutische Praktijk Roodakker. U kunt bij Jonathan terecht voor o.a fysiotherapeutische behandelingen, oefentherapie en revalidatie na operaties of (sport) trauma’s. Doordat de praktijk binnen het sportcentrum gevestigd is kunt u direct begeleid worden in de fitnesszaal van Avanty Lifestyle.
Daarnaast maakt Jonathan gebruik van het Medical Taping Concent en Dry Needling.


De CureTape beïnvloedt het spierstelsel, neurologische en circulatoire systeem van het lichaam en ondersteunt hierbij het genezingsproces. Het verschil met de traditionele tape is het activeren in plaats van fixeren met daarbij behoud van de volledige functionaliteit van de spieren.


Dry Needling is een vrij nieuwe behandelmethode waarbij een fysiotherapeut middels een speciale techniek de spieren aanprikt, spieren raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Bij het aanprikken worden knopen in de spier, zogenoemde 'triggerpoints' kortstondig gestimuleerd.
​Triggerpoints kunnen zich uiten in pijn en stijfheid lokaal in de spier maar ook op afstand, bewegingsbeperkingen in bijbehorende gewrichten, verminderde kracht in betrokken spieren en eventueel pijn-ontwijkend gedrag (u gaat anders bewegen).


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op www.praktijkroodakker.nl of bellen met 0521-513413.

Kaart
Opbellen
E-mail